2 iun. 2009

,,La mulţi ani!" - azi eşti un copil mai vesel

Luni a fost prima campanie pe care noi am făcut-o pentru Ziua Copilului. Adică o sărbatoare care îi are în centrul atenţiei doar pe ei, pe copii. Este acea zi când adulţii devin mai atenţi, iar noi, ,,copiii mai mari”, îi felicităm şi îi întâmpinăm plini de bucurie pe copii. În acest fel, primiţi cu ,,La mulţi ani!”, micuţii de la Grădiniţa nr. 281 s-au simţit importanţi, au văzut că ei sunt centrul atenţiei şi au ştiut să ne răsplătească cu un zâmbet larg şi cu un timid ,,mulţumesc”.
Cel mai frumos lucru era să-i vezi cum spionează punguţele încercând să-şi dea seama ce e înauntru, pentru ca apoi să exclame cu bucurie: ,,uite o carte de colorat”.
Dacă la început, când intram în fiecare clasă, copiii ne priveau speriaţi şi curioşi la plecare ne făceau cu mâna plini de bucurie și spuneau ,,paaa!”.

În acea zi nu am mai dus dorul de a fi copil, mă mulţumeam doar cu fericirea copiiilor şi cu dorinţa de a dărui oricând voi avea ocazia, pentru că bucuria celor mici te multumeşte sufleteşte. Mulţumim tutoror celor care au donat (!!!) şi fiţi siguri că şi copiii v-au mulţumit când au văzut punguţele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu